Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J73i40r57i 52P57i68l16n88y

16. 8. 2022 11:15

To, že má někdo jiný názor než Vy ještě neznamená, že je pod vlivem Ruska. To samé by mohl on vykládat o Vás, že jste v chapadlech EU, nebo USA. Je to o toleranci k jiným názorům.

6 13
možnosti

Jiný názor také může být, že Země je placatá a Slunce kolem ní obíhá.:-P

7 0
možnosti
PK

Nesouhlasím s vámi a nikoliv proto, že bych souhlasil s tím co bylo těmi lidmi řečeno ve vašem doslechu. Prostě mají jen jiný názor asi na základě svých životních zkušeností, nebo chybného vnímání okolní reality, to už ovšem nezjistíte.

Ale tady v této zemi a i na tomto webu pokud se někdo odlišuje dostane patřičnou nálepku, škoda, že jste se nezeptala proč si to myslí a nesdělila jim svůj opačný názor.

Dám jiný příklad dvojího pohledu, dle mého vidění Izrael je jediná demokracie na východě a přesto si mnoho lidí a též i organizace AI myslí, že uplatňuje oproti Arabům na svém území apartheid.

Kdo má pravdu?

4 7
možnosti

Jiný názor také může být, že Země je placatá a Slunce kolem ní obíhá. :-P

4 0
možnosti
Foto

J94a67n 52Š81i52k

16. 8. 2022 10:54

Dobře shrnuto. Naše vlastní historie nám ukázala, co je Rusko zač. Můžeme si vybrat jestli McDonald nebo Vkusno a točka. V McDonald jsou dodržovány stejné postupy a hygienické předpisy na celém světě. Vkusno a točka jde vlastní ruskou cestou. Plesnivých housek a zkažených omáček, o nedostatku hranolek ani nemluvě, jak říkají recenze samotných Rusů. Hamburger se v ekonomice používá jako srovnávač cen. Pokud bychom porovnávali kvalitu života je to úplně stejné. Plesnivé a zkažené Rusko, o tom to celé je. Hniloba potravin a režimu. O ničem jiném to není. Hezký den

14 0
možnosti
JP

J87i74r43i 11P84i63l22n43y

16. 8. 2022 11:17

Ona nám historie také ukazuje, co jsou Germáni zač a jak nám vždycky škodili. Budeme podle této zkušenosti posuzovat i současné Německo?

5 3
možnosti
Foto

Vždy je otázka, jestli si ti lidé opravdu myslí, nebo jen tupě papouškují nějaké řetězové maily. Mám podobnou zkušenost s voličem hnutí ANO. Jedinec inteligentní, příjemný, nicméně Andrej Babiš je pro něj polobůh, je zcela nevinen, všechno kolem něj jsou lži a kampaň atd. Je to v emocích, nikoli v raciu.

17 1
možnosti
ZZ

Možná ten volič hnutí ANO - jedinec inteligentní a příjemný, má na rozdíl od vás i rozum a dokáže jej používat.

;-)

5 14
možnosti
Foto

Bohužel, máte pravdu. Onen "hlas lidu, hlas boží" je často něco strašného. Těmto lidem bychom měli doporučit, aby se odstěhovali do Ruska.

Winston Churchill se kdysi vyjádřil: "Nejsilnější argument proti demokracii je pro mne desetiminutový rozhovor s průměrným voličem." A že Churchill byl zastáncem demokracie.

10 4
možnosti
MS

O důvod víc naložit tahle dvě ruská chapadla do dobytčáku a odvézt do Ruska. Tam si můžou chrochtat blahem.

9 3
možnosti
MK

Vlaky, lágry, to už to bylo. Se vám stýská, že?

5 1
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.