Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za ohlasy! Opravdu tam (aspoň podle mého deníku - v paměti už se to vymazalo) působila dívka jménem Ria, ale návštěvy přespávat na zámku rozhodně nesměly, leda supertajně! - A s tím, že zvířata chodí ve skupinách, je to logické, měla jsem brzdit dřív... a fakt to byla menší srnka, spíš neměla úplně určitě ty bílé fleky, byla jsem hrozně rozčilená...

0 0
možnosti

Taky jsem tam prožil pár velmi romantických chvil, a to s Evou. Zřejmě nás takových bylo více z Československa a okolí, protože mě k mému překvapení po mnoha letech - to nám bylo asi 50 jeden kamarád prozradil, že tam jeho budoucí manželka dělala průvodkyni a spali spolu v krásné šlechtické posteli. Vlastně je to nutné - dáš někam mladé holky, přijdou chlapi a chtějí přespat. Manželka se jmenovala Ria.

0 0
možnosti
Foto

pokud přes silnici přeběhne kus vysoké zvěře (srnčí, dančí, jelení), ale i divočák, pak je třeba rychle zvolnit tempo jízdy, protože se dají čekat další členové růdlu. Podle těch bílých fleků to nebylo srnče, coby mládě srnčího, ale jak píšete kolouch a to je mládě jelena.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS