Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P51e93t31r 53V23a62c17e15k

15. 9. 2013 20:32

Reakce těch, co hmyz nikdy nejedli, jsou pochopitelné a přesně ilustrují článek - hluboce zakořeněný odpor. Jedl jsem hmyz v různých podobách a můžu říct, že chutná - nijak. Nekoná se žádná odporná chuť, chutná to jen tak, jak okořeníte. Ale možná by problém hladomorů  pomohlo řešit i to, kdyby se jídlem neplýtvalo. Podle OSN se třetina světové produkce jídla vyhodí.

0 0
možnosti

Chce to pozvolný, nenásilný přechod. Třeba pro začátek nezkoumat, jestli není v třešni červ. :-)

1 0
možnosti

radši dobrovolně chcípnu hlady, než bych pozřel cokoli hmyzího, podobně říkám ne-e-e mořským potvorám (co nemělo ploutve a šupiny mi  do huby nesmí)

aneb jak říká můj kamarád Karel: nejlepší soja roste ve chlívě!

0 0
možnosti

ja s dovolenim zustanu u toho cunika ... i kdyby kvuli tomu mela umrit hlady pulka somalske vesnice.

0 0
možnosti

P92e94t91r 49M14u67r37č58e25k

15. 9. 2013 11:05

Až budete dělat s padesáti kilovými břemeny deset hodin denně tak Vás vidím jak si dáváte kobylky k večeři , dejte si před psaním blogu studenou sprchu a chytněte si pár much ty mají taky dost bílkovin.

0 0
možnosti

Lidstva přibývá, ale ne v Evropě. Ta nemá problém ani s nárůstem obyvatel, ani s potravou. Takže tyhle problémy přenechte těm, kterých se týká. Nebudu jíst mouchy jen proto, že má někdo v Africe 15 dětí. Rv

0 0
možnosti
Foto

jo jo, starýho psa novým kouskům nenaučíš, a proto zůstanu u svých stejků:-)

0 0
možnosti

Tato strava je určena hlavně pro národy, kde nemají jinou možnost obživy a kde je to staletá či tisíciletá tradice. Ježíš jedl kobylky- jsou zdravé, obsahují bílkoviny, ale člověk je "zkonstruován" k tomu, aby jedl syrové to, co roste ze  země. Pak by ale lékaři byli nezaměstnaní.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS