Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

1888

20. 4. 2011 6:28
Kde jsou ty casy,

kdy se zeny vytahovaly pred  svymi pritelkynemi jak dostaly nafackovano a jaky bylo krasny to usmirovani a jaky pak dostaly krasny boticky. Muz ktery tenkrat obcas nenafackoval manzelce byl povazovan za hrozneho noumu. Tenkrat si jeste mely zeny co povidat na narozich a nepotrebovaly zadne TV serialy.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

20. 4. 2011 12:26
Re: Kde jsou ty casy,

Kterou dobu proboha máte na mysli? 8-o

0 0
možnosti
DM

Aretta

15. 4. 2011 17:48
...

R^

0 0
možnosti
R

Rilian

6. 4. 2011 16:10
Zpola plná sklenice...

..nebo prázdná? Poněkud nerozumím závěru článku, že "bychom nikoho neměli nutit k zachovávání genderových stereotypů". Mnohem oprávněnější jen otázka, proč někoho nutit k jejich nezachovávání.  Proč se ale tedy dnes tolik tyto "stereotypy" (ve skutečnosti přirozené chování tolik napadá a většinová populace nucena k tomu, aby se přizpůsobila křičící menšině?

0 0
možnosti
JK

J.K.S

17. 5. 2011 13:29
Re: Zpola plná sklenice...

On někdo ženy nutí, aby se staly třeba kombajnérkami? Nemyslím si to. Spíš jim každý hází klacky pod nohy, když po tom touží a chtějí dělat. Jako že to je neženské. Nebo naopak muž, který by se chtěl stát učitelem v mateřské škole by vzbudil podezření a kdekdo by mu to jako nemužné rozmlouval. Skutečně se raději věnuji své profesi než piglování domácnosti. Ani můj manžel nenachází potěšení v hokeji.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

6. 4. 2011 15:05
Ejhle, vědci objevili nový světadíl!

;o)))

0 0
možnosti
O

oslik

6. 4. 2011 13:53
No prima,

doteď jsem netušil, že bych mohl dát feministce karmu. ;-D

Takže jestli se znáte se Somerovou, zkuste jí vysvětlit, že ten její nápad, aby muži povinně absolvovali aspoň na měsíc mateřskou, je naprosto stupidní. A nechte ji přečíst, co jste tu napsala.

0 0
možnosti
P

papaya.

6. 4. 2011 14:37
Re: No prima,

Proč je to stupidní ? (když pominu fakt, že muži dítě nemohou kojit)

0 0
možnosti
S

Světlonoš

6. 4. 2011 13:20
tak jak existuje rozdily ve stavbe tela

tak existuji rozdily v mozku. Hormony taky pusobi na centra v mozku a ovlivnuji chovani, staci videt jak se zmeni chovani v puberte nebo po kastraci ci menopauze. U zen jsou nekolikanasobne castejsi psychicke nemoci jako deprese, u muzu zase zavislosti atd. Objevujete znovu kolo.

0 0
možnosti
P

punčoška

6. 4. 2011 13:01
neštěstím feministek je to, že nechápou ženskou r

vychovávat děti, dobře vést domácnost, kvalitní stravování, pěstování lásky, zdraví... že dělba práce je inteligentní a efektivní rozhodnutí. být ženou a matkou je náročný multidisciplinární obor, který zvládá málokterá.

možná, že kdyby na humanitních fakultách, přeplněných dívkami, zavedli obor "rodinná studia", získala by péče o rodinu zpět ztracenou atraktivitu. místo toho fakulty chrlí nepoužitelné netolerantní neurotické absoloventky, které si chlap může vzít, ale musí se s nimi rozvést.

a jsou to ženy, kterým jsou po rozvodu rozvedenými soudkyněmi svěřovány děti do výchovy. a tyto frustrované ženy vychovávají své dcery k nepřátelství k mužům. a do synů, kterým upřely otce, se zamilovávají a nezdravě je hýčkají...

0 0
možnosti
JK

J.K.S

17. 5. 2011 13:53
Re: neštěstím feministek je to, že nechápou ženskou r

Myslím, že se mýlíte - žádost o rozvod podávají převážně ženy, protože oprávněně nechápou, k čemu jim muži jsou. Rodinu finančně nezabezpečí, takže  žena musí do práce,  i kdyby raději zůstala v domácnosti. Doma se buď nevyskytují nebo tam sice jsou, ale nehnou prstem, s dětmi si nehrají, ale ječí na ně, ať je nechají koukat na nějaký pitomý sport. Neumějí s dětmi mluvit, tak se s nimi ani nemohou učit.  K čemu mít doma takového parazita? (Není to z mé zkušenosti, ale z vyprávění vím, že si hodně žen rozvodem polepšilo, finančně ne, ale doma pak měly o hodně méně práce.)

0 0
možnosti
M

multIX

6. 4. 2011 11:59
Kursy tvůrčího psaní

a vida,ono je to opravdu vidět.Těžkej gender;-D

0 0
možnosti
RP

robert.poch

6. 4. 2011 11:36
Pani Hauserová a ještě dodatek

je slušnost uvádět citace, já to dělám i zde na blogu ukazuje to na morální statut autora, ale vidím, že vy pravidla citační normy nedodržujete? Proč?

0 0
možnosti
RP

robert.poch

6. 4. 2011 11:34
takže feminismus dospěl až sem?

Dejte sem odkaz na ten článek s chutí si jej přečtu!

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.