Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Brkoslav IV

20. 12. 2009 18:52
hmmmm... :-))))

Pani Hauserova, vy moc dobre vite, ze muzi a zeny nejsou stejni, ale vas to pritom vubec nezajima. Hazite do jednoho pytle vsechny pristupy k zenam. A pozadujete rovny pristup. Postradam tedy definici rovneho pristupu. Lide a tedy muzi a zeny se vzdy nejak ,dohodnou, na tom, co je pro ne vyhodne a ustali se dynamicka rocnovaha. Je-li neco vyhodne pro muze, jeto take vyhodne pro zeny. Pouze zeny s vetsim obsahem testosteronu maji s muzi mnohdy problemy diky tomu, ze chteji hrat muzskou roli. Vase cesta je ale uplne v normalu Gaussovy krivky...vzdycky se najdou nejaci kverulanti, kteri si mysli, ze musi porad neco napravovat. Nejcasteji neco ve svem vlastnim zivote...a to projektuji pak dal cine z toho zasadni vec a sdruzujice se s ostatnimi postizenymi. Pral bych vam fungujici rodinu, spokojene deti a spokojenejsi zivot, ale na to nemam tu moc.

0 0
možnosti

Brkoslav IV

20. 12. 2009 18:52
Re: hmmmm... :-))))

Vy si myslite, ze uloha zeny ve spolecnosti ma kopirovat ulohu muze, no tak s tim se neda nic delat, ale to zni ponekud zoufale.... Nastesti existuji jeste zeny, ktere jsou spokojeny se svou zenskosti a uzivaji si ji. Dalsi otazka je s jakymi muzi prichazeji zeny do styku, ze se z nich pak rodi takove typy jako....feministky a jim podobne. Ze by spatny vzorec vyberu partnera?

0 0
možnosti

odbornice

30. 11. 2009 12:47
Přesné

Jak už paní Hauserová psala ve svém dřívějším blogu, feminismus není jednolitý myšlenkový proud a přihlásit se k němu může prakticky kdokoli. Rozhodně to není společenský strašák a o "sexmisi" nestojí. Jsem přesvědčena o tom, že až se alespoň část problémů, díky kterým feminismus vznikl, vyřeší, všichni si na tyto změny v pohodě zvyknou. A nebude to půl napůl - to už paní Hauserová také psala. Ač to holky feministický nahlas neříkají, myslím, že by byly se 30% žen v politice spokojené. Pak se feminismus ustájí na filozofických fakultách, kde bude tiše vrnět vedle sociologie, politologie a kulturologie a lidi bez ohledu na pohlaví budou řešit nové společenské problémy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.