Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J50o61s24e86f 30P95o45t52r

29. 11. 2020 22:12

Paní autorko,

co to znamená :"...... pro planetární ekosystémy......?

0 0
možnosti
Foto

V tomto směru je vynikající román Ondřeje Neffa -Tma. S názory pana Neffa většinou nesouhlasím, ale tohle se mu opravdu povedlo!

0 0
možnosti
JL

Konec světa....ano pomalu se blíží nějaká katastrofa, ale tak za 20 let - až se nakumulují problémy se změnami teplot, přemnožené lidstvo a nedostatek různých surovin. Mělo to už přijít, ale pořád to odkládáme :-) Jsme chytří. Dokonce máme hojnost - třeba Dánové prý pobili miliony norků. No kdo na to má? Na Moravě zas tráví ryby v Bečvě, protože ryb je moc.

0 0
možnosti
JJ

Podané je to zajímavě, bohužel lidi okolo velkých měst by na tom byli stejně jako lidé z města. Hordě hladových lidí políčko s potravinami pro svou rodinu neubráníte. Ani se zbraní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.