Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

enpassant

12. 3. 2012 18:55
Marná obhajoba

Pro mne je to marná obhajoba, v roce 1989 nebylo v ČR nic, co by vedlo k podpoře tak zrůdné ideologie, jako je feminismus. Bylo by dobré si uvědomit, že ČR už v roce 1918 zavedla taková práva žen, která ještě nedávno neplatila ani v obdivovaném Švýcarsku. Nepleťme hovadské chování mužů s právy žen a nezdůvodňujme možnost uplatnění žen v obdobích s různou ekonomickou prosperitou působením feminismu.

4 0
možnosti

Aaron71

12. 3. 2012 15:45
Feministky neexistuji

Pouze muzi a zeny, kteri rozumi sve roli a respektuji se navzajem

2 0
možnosti

Aretta

12. 3. 2012 15:17
Pěkný!

Já jsem totiž nikdy nepochopila,  co je na Vás "feministického". Zjevně vnímám feminismus v jeho extrémní poloze, tak jak je nejvíc slyšet.

R^

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

12. 3. 2012 14:38
Skvělý příspěvek

R^

Taky už nemám nejmenší chuť bojovat, už prostě není za co....

Všichni rozumní lidé už prostě běžně akceptují právo žen i mužů si svůj život vést podle svého a ne podle nějakého "obecně závazného mustru". Například na muže s dětmi na pískovišti už se nikdo nekouká skrz prsty, ani jejich kamarádi... Drtivá většina z nás respektuje právo partnerů se na svých rolích domluvit a nikdo jim do toho nekrafe... Prostě na většině zásadnějších front je dobojováno a proto teď už hystericky povykují jen extrémisti, se kterýma rozumná ženská i rozumný chlap nechce mít nic společného...

4 0
možnosti

ladyevil_cz

12. 3. 2012 14:42
Re: Skvělý příspěvek

;-DR^

0 0
možnosti

adam72

12. 3. 2012 13:27
Feminismus?

Vyrůstal a dospíval jsem mezi holkama, do dnes mezi ženami pracuji a je

mi tak skvěle, mam je všechny rád a svoje kamarádky bych za nikoho nevyměnil. V

drtivé většině těch "obvyklých sporů" se žen zastávám. Co se ale v

poslední době děje zrovna v tomto "tématu" a co se děje se společností mě hluboce znepokojuje. Pokud se týká skutečných feministek, těch energických žen, které skutečně před mnoha lety odstartoval velmi chytrým způsobem přirozený vývoj ve společnosti (zdůrazňuji slovo přirozený - žádné kvóty, žádná nařízení, žádné omezování druhé strany), těm skutečně smekám a díky za všechny snahy a tvrdou práci. Pokud se týká soudobých "feministek", na jedné straně až fašisticky smýšlejících...na druhé straně píšících články o "zlých mužích", kterým přisuzují všechno zlo ve vesmíru a fňukajících nad haldou nenaplněných životních snů - ty nemají s těmi odvážnými, silnými a hlavně spravedlivými ženami nic společného.

2 0
možnosti

pavsson

12. 3. 2012 13:19
Posun

Pěkný článek, zvláště oceňuji jeho smířlivý tón. A je pravda, že jsme se jako společnost posunuli. Kupříkladu paní Šimůnková je stejný tukan jako byl pan Kocáb nebo paní Stehlíková. V pohlaví to není. Je neuvěřitelné, jaká numera tento úřad přitahuje...

1 0
možnosti

honza271

12. 3. 2012 12:52
kvóty

No konečně nějaká feministka která taky napíše že přeci jen jsou ženy a muži rozdílní.

Jinak ke kvótám: Když naše firma zavedla kvóty, tak kolega z Ruska řekl tak to abysme vyházeli spoustu žen a na jejich místo nabrali muže. :)

0 0
možnosti

t.varga

12. 3. 2012 12:47
no, je to výborný

že to píšete... obávám se, že tohle je pasé už asitak posledních 10 let.

a hlavně se obávám, že nově  je pasé už i to, o čem se bavíme když se snažíme opsat situaci dneska :-P

0 0
možnosti

ducatofil

12. 3. 2012 12:39
feminismus je

stejně ubohý, trapný a k ničemu užitečnému jako komunismus z jehož ideologie vyšel hlásat nenávistný třídní boj mezi ženou  - "proletariátem" a mužem - "buržoasii" přímo do rodiny, největšími obětmi feminismu jsou děti, kterým jejich feministické "matky" zničily rodinu, pokud je rovnou nezabily v rámci "práva na potrat". Feminismus patří na smetiště dějin. Kající článek neberu, autorko, jeho motivací je evidentně skutečnosti, že ti feministické soudružky nepustily k lizu, ne upřímné poznání omylu.

3 0
možnosti

celim

12. 3. 2012 13:17
Re: feminismus je

No Haussmanovy Základy mužského šovinismu jsou mojí druhou Biblí :-)))Nyní jsem viděl zajímavou knížku Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách , docela to popřečtení pomůže pochopit, že ženy a muži opravdu nejsou stejní!

0 0
možnosti

darmo

12. 3. 2012 11:53
Poprvé, ale s malým "ale"

Je to poprvé, co jsem dal karmu feministce za její článek. Zůstává tu však jedno "ale". Kdo má tedy to běsnění s kvótami 50:50, genderovou vyvážeností a podobnými zvěrstvy zastavit, když ne feministky, které tohle už nechtěly. Všechno tohle rozjely a politici v EU i jednotlivých státech si myslí, že správně plní správnou objednávku. Nikdo jim neřekl, že tohle už je špatně. A kdo to řekl, byl za sexistu, nebo burana a málem ho zavřeli.

Nepřestávejte se o feminismus zajímat. Je to i Vaše dítě a když zlobí, tak se ho zřeknete? Nebo jsem vše pochopil špatně? Odpovíte mi paní Hauserová?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS