Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

6. 4. 2011 11:23
dávám karmu

....protože takovýto článek od feministky považuji za vcelku záslužnou službu, i když nevím, jestli vede k tomu, co jste zamýšlela.;-)

Zajímalo by mne, jestli si uvědomujete, že jste právě tak trochu obhájila stanovisko, že cílem muže je kariéra (= lepší výbava k sexuálnímu lovu) a cílem ženy pověsit se chlapovi na krk (= být ulovena vhodným objektem), alias jeden do práce druhá k plotně.;-DR^

P.S. sám si nemyslím, že žena má být u plotny, ale o to víc mě to pobavilo;-)

0 0
možnosti
MV

marka40

6. 4. 2011 12:15
Re: dávám karmu

R^ S tebou se dá na téma muži - ženy vždycky dobře pokecat, a přitom si i dělat legraci.  Žádnej zakomplexovanej šovinista.

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

6. 4. 2011 11:10
Jak krkolomně

a složitě lze dojít k závěru, který je většině lidí tak nějak jasný na první pohled. Muži bojují za úspěch, aby získali ženy a sex a pak jsou spokojeni. Ženy si myslely, že když to udělají stejně, budou spokojeny také, ale místo spokojenosti získaly stres a samotu. Každý má trochu jiný cíl a taky k němu vede trochu jiná cesta. Když budu druhého kopírovat ještě neznamená, že mě to bude i stejně uspokojovat.

0 0
možnosti
AH

alex hart

6. 4. 2011 10:33
"Vědecký" pohled autorky -1-

No to ale museli být velicí vědci, když na tyto vcelku samozřejmé věci konečně přišli. Kolik miliónů dolarů stál jejich grant? No ale hlavně že paní Hauserová od nich opsala třeba i to, že prokazatelně existují rozdíly mezi pohlavími nejen fyzické ale i na úrovni přirozeného chování. Na feministku je to celkem slušný objev. I když mám pochybnosti o tom, že to je schopná pořádně pochopit. Ne snad proto, že by byla blbá. Ale její femi víra jí, myslím, brání zde v jejím blogu uvedené informace skutečně vzít za své se všemi důsledky. Ona například v závěru svého blogu píše, že by se nikdo neměl nutit k zachování genderových stereotypů, zatímco logický závěr z celého článku je mimo jiné o tom, že by se nikdo neměl nutit především k porušování přirozených genderových odlišností. A tak by se dalo pokračovat i v řadě dalších úvah na dané téma.

.

Jinak ovšem samozřejmě platí, že člověk je tvor velmi silně ovlivnitelný výchovou. A ta výchova v řadě případů již dávno velmi zásadním způsobem ...

0 0
možnosti
L

Lou.

6. 4. 2011 10:25
tedy

to je prevratny objev - muzi a zeny nejsou stejni...achhh...jakto ? Objev roku 2011 ?!!;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
P

papaya.

6. 4. 2011 9:47
ano

:-)

0 0
možnosti

neznámý pachatel

6. 4. 2011 9:41
Nikoho bychom neměli nutit

k zachování "genderových" stereotypů, ale ani k jejich násilnému porušování a "vyrovnávání rozdílů" za každou cenu, protože jak správně píšete, ty rozdíly reálně existují.

0 0
možnosti
P

pan.Boblig

6. 4. 2011 9:27
vědecký pohled

Řečeno klasicky: Kluci mají penisy, holky zase vagíny...

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.