Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UNVK

u nás v kocourkově

4. 4. 2011 18:22
kam se poděli lidé

......

0 0
možnosti
SI

saharské iglú

4. 4. 2011 18:14
paní Hausserová

dnes je lepší nepodržet dámě dveře  neb nevíte jestli to není nějaká pomatená feministka , která vám vynadá  to v lepším případě v horším obviní ze sexuálního harašení. Takže si laskavě otvírejte sama vč. všeho  ostatního.

0 0
možnosti
D

dampfer

4. 4. 2011 18:13
A tak asi

od KOHO se to má dorostenec naučit??, často v neúplné rodině, nebo v rodině, kde ječí feministka?? Dámy dávno vymřely, co hledají dnešní slečny??-- jako vždy hodně sexu a ještě více peněz, při tom, aby muž byl nonstop po ruce, tedy doma a vydělávat mimo domov může mezi půlnocí a ranními červánky.

Ženy převzaly vládu a iniciatívu a moudří muži do oprátky moc nelezou.

0 0
možnosti
AN

TondaN

4. 4. 2011 18:02
jsou to

parchanti :-))  dámo

časem na to prijdou a jestli ne ,docela je lituju§§

jenže ,řeceno s" klasikem"    -to už tady maminko nebudeme.....:-):-):-)!!

0 0
možnosti
ZK

SID09

4. 4. 2011 18:05
Re: jsou to

Článek číst ani nehodlám, protože je to jen mlácení prázdné slámy. Odpovím proto jen na nadpis - Ale oni ještě existují, ovšem projevují se gentlemansky jen k dámám do cca 30-35 let !!;-D

0 0
možnosti
AD

Arth Druhý

4. 4. 2011 17:52
Ano - odpověděla jste si sama:

kam se poděli gentlemani? Feministky je zašlapaly do země...

Považuji se za jednoho z posledních exemplářů toho živočišného druhu... a víte co? Většinou jsem k smíchu.

A je mi to jedno - stojí mi to za to, protože tak se samy oddělí dámy od "moderních a emancipovaných žen".

Ale chápu že mladá generace je vedena darwinovským výběrem k hrubosti a přímosti, protože tak zní společenská poptávka. Tu poptávku jste vyvovalaly vy - feministky.

Pustily jste džina z láhve - tak teď si nestěžujte. Ta volba je skutečně přímo spojená, protože jinak spadáte ještě níž - na úroveň "sociálně nepřizpůsobivých spoluobčanů", kteří vidí jen jednu stranu mince.Jak pravi klasik ve fiktivním rozhovoru otce se synem: tato a co je ta demogracie? No to je že gadžové robia a my bereme dávky. A to jim jako nevadí? No vadi, ale to už je pak ten rasismus... :-P

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 4. 2011 18:05
Re: Ano - odpověděla jste si sama:

Na rozvalinách zničené, zpustošené a vyrabované Říše Římské založili barbaři současné základy Evropy. Ti barbaři, to byli právě ti nepřizpůsobiví dříve porobení "občané" říše. Dlužno dodat, že než se EVropa vzpamatovala z rozpadu Říma a tím vyvolaného stěhování národů, uběhlo dalších asi tisíc let. Teprve tehdy se Evropa vyhrabala z nejhoršího srabu, ale ani tehdy ještě úplně nedosahovala blahobytu starověkého Říma.

.

A dlužno též dodat že i ti dnešní nepřizpůsobiví občané spolu s hordami dalších nájezdníků z Asie budou nakéonec těmi, kteří na rozvalinách naší říše budou tady možná něco dělat. Pokud to přežijí. Ale dávám jim větší šance než nám, protože se nezaobírají feminismem a lidskými právy a jejich tlupy jsou proto soudržnější. A spolu s vyčerpáním zásob fosilních paliv a neochotou bílých včas řešit energetiku bude ten propad životní úrovně ještě daleko horší než byl ten při zániku Říma, troufám si tvrdit.

0 0
možnosti
MR

TrueRobos

4. 4. 2011 17:51
Woppa?

" vstoupila do kanceláře jedné spisovatelské organizace, slušně jsem

pozdravila, ale dva starší přítomní pánové, tuším literární kritici, mě

zcela ignorovali a pokračovali úplně nerušeně v hovoru, jako bych tam

vůbec nebyla" - - - Tak to pardon, madam feministko, pokud osoba vstupuje do místnosti, kde se o něčem přítomní baví, je normální, že čeká, až debata skončí a nebo alespoň nepředpokládá, že se kvůli ní všichni přetrhnou a ihned přestanou jednat. Ostřejší starší pánové s vyšším postavením by vás naopak mohli vykázat za dveře, protože nejprve se klepá a není-li osoba pozvána, tak se dovnitř neleze!!! Na to, že žádáte "rovnoprávnost" očekáváte od ostatních chování jako byste byla císařovna Sissi 8-o

0 0
možnosti
PN

Alrauna

4. 4. 2011 20:41
Re: Woppa?

Proč myslíte, že ti pánové byli ve vyšším postavení?

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 4. 2011 17:41
Skutečné příčiny -1-

Líbí se mi, jak se zde celkem úspěšně mlátí prázdná sláma a řeší se stále ono zcela okrajové a nepodstatné pomáhání do kabátu, jako by snad jen na tom byla založena celá lidská slušnost. Vždyť je to kardinální nesmysl. Kdo chce pomoci, ten pomůže a nebude se vymlouvat na feministky. A kdo nechce, ten nepomůže, ale ty feministky by měly kušovat, protože si to z velké části zavinily samy. Ale vůbec se zde nechce pořádně řešit, jak a čím si to zavinily. A to je přeci špatně. Tak to tedy napíšu zcela na plnou hubu, aby bylo opravdu jasno.  Jediná Katka1 se zde obtěžovala se alespoň trošičku zamyslet nad tím, že snad za výchovu mohou matky.

.

Ale co více, dodávám já, kam se vůbec poděla tradiční mužská výchova? Kam se poděla mužská kázeň a disciplína? Bez ní totiž vládne ve společností totální bordel a chaos, jakého už dnes začínáme být svědky. A dá se čekat, že bude ještě hůř. Katka ovšem zmínila jen jednoduchou odpovědnost matek za výchovu synů, ale díky alespoň za to. 

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 4. 2011 17:43
Skutečné příčiny -2-

Zcela ovšem zamlčela, že otcové ani nemůžou své syny patřičně vychovávat, kdyby snad ještě věděli, co všechno to obnáší. Zcela záměrně se v naší společnosti muži krok za krokem kastrují ze svých tradičních pozic a to hned od kolébky a hned už v samotné rodině. O všem rozhodují ženy. Mužská výchova se ndes nenosí. Už vyšla z módy. Už se nepožaduje po dětech zodpovědnost, už se nekladou na děti dostatečné nároky. Celé školství je feminizované. Místo pořádného učení a zkoušení se jen žensky okecává bez pořádné snahy pochopit hlubší logické vazby a souvislosti. A nic se ve škole pořádně neumí. A učitelky to nejenže tolerují, ale ještě za to dávají slušné známky!!! A tenhle postupný proces devalvace vzdělání zde běží už přes 50 let. Nejprve jen tak zlehka, po sametové revoluci už velmi rychle. Další fatální věc je, že i v rodinách o výchově rozhodují téměř výhradně ženy.

0 0
možnosti
PP

PanPredseda PP-1

4. 4. 2011 17:36
Gentlemani? To je zastarale oznaceni.

Nove to bude gentlehumani, pripadne pocestene gentlemujici. Rovnopravnost, ne''est-ce pas?

0 0
možnosti
JN

Tunaq

4. 4. 2011 17:40
Re: Gentlemani? To je zastarale oznaceni.

Tak tam dejte: "Kam se poděly jemné osoby?" a pomalu bude všem jasné, u koho začít s hledáním.

0 0
možnosti
JN

Tunaq

4. 4. 2011 17:36
Prosím o vysvětlení motivu

Patřím k těm, kteří se v popsané situaci většinou snaží povstat, do dveří pouštím snad vždycky a chovám se (většinou) tak slušně, jak to umím. Dělám to jednak proto, že mě to tak naučili, jednak pro to, že prostě ctím určité staleté zvyklosti, které ovšem ženy podobné dnešní autorce masívně popírají a ještě pro ty své výzkumy požadují veřejné peníze. Proto by mě zajímalo, z jakého genderově neutrálního důvodu má ten chlap při příchodu dámy vstát? Buď totiž platí Guth-Jarkovský (čemuž fandím) nebo učení feminismu (což pokládám za zvrácenost).

0 0
možnosti
HK

HarryIKeogh

4. 4. 2011 17:34
já vím kam

...tam kam se poděly i dámy ...:-P... ono taková dáma v sobotu ve 2 ráno už dámou není...;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.