Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Rimmsey

31. 1. 2010 11:23
Ajaj femini agitka..

Většina žen co znám se rozvedla díky tomu, že měla ty svoje "pocítky" manžel byl už okoukaný, nový milenec ale ne, díky tomu že se na ženské ze všech stran valí jak mají na lásku "právo".. ale co už, komentovat tyhle bláboly je stejně házení perel... 

Feministky jsou zde hodně pokrytecké a zbabělé, v této společnosti kdy ženy mají naprosto všechna práva stejná jako muži a po právní stránce neexistuje rozdíl (i když u rozvodů jsou opravdu zvýhodňovány..) tak pořád proti něčemu bojují, namísto aby se angažovaly např v islámských zemích, kde ta rovnoprávnost opravdu ani v nejmenším není. No ale tam by jim nějaký "maskulinista" hned ukázal, jak se zavírá zobák, zde si mohou kvokat co chtějí, tak to asi v této kultuře nebude s námi muži tak tragické (a nebo naopak bude, a s podaným prstem chtějí celou ruku)..

0 0
možnosti
-

-fh-

31. 1. 2010 11:07
důvody

Bych řekl,že porovnávat výzkum v USA a ČR je blbost,tam už jen právnický systém je úplně o něčem jiném. A jeden z důvodů v ČR třeba bude,že pokud je manželka momentálně doma(mateřeská,péče o dítě,bez práce,v domácnosti apod) tudíž nemá vlastní příjem a podá žádost o rozvod ,jenž stojí nějakou kolkovou známku ,tak jej díky žádosti a razítku sociálního úřadu obce, podává na soudu ZDARMA !!! Což se manželů v podobné výhodě asi moc nebude.

0 0
možnosti
JV

Princezna01

31. 1. 2010 10:49
Karma

Díky za článek. Máte ode mě karmu.

0 0
možnosti
MV

Martin V

31. 1. 2010 10:45
Feministická klasika

Klasika, vytrhávání z kontextu, paní si plete pojmy a dojmy a své pocity vydává za oficiální statistiku. SlabotaRv

0 0
možnosti
MP

kokrspanel

31. 1. 2010 10:44
Protoze

jim radi vdechny mozne casopisy. Viz "Na lasku mate pravo i po ctyricitce,prestoze doma cekaji manzel a deti." nebo jak se ten clanek jmenoval...

0 0
možnosti
LM

Aaron71

31. 1. 2010 10:39
Ženy jsou sice z marsu a muži z Venuše

Ale tohle je strašný blábol: "...Ženy tím trpí víc, což je dáno tím, že jsou zaměřenější na vztahy, víc jimi žijí...."Rv

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

31. 1. 2010 10:36
Zvláštní

To osobo hausero nezná žádnou ženu, která by šla do manželství s

představou, že to chvíli vydrží a pak oškube při rozvodu manžela? Cha

cha. Možná by potřebovalo silnější brýle... Rv

0 0
možnosti
RP

Robert Poch

31. 1. 2010 10:33
VZTAHY?

Muži jsou zaměřeni na vztahy mnohem a mnohem a mnohem více a silněji než ženy-muži potřebují vztahy a prožívají mnohem intenzivněji, silněji a mocněji, nejenom v kontraktu rodinném ale i celospolečenském-Muži jsou vždy o krok ve vztazích před ženami a určují vždy kterým směrem se vztahy budou směrovat-ženy, tím, že se emancipovaly fyzicky, musí se ještě naučit emancipovat duševně, psychicky, mentálně-máte Vy ženy před sebou dlouhou cestu-proto ženy dávají podněty k rozvodu, protože mají v sobě hluboký rozpor-být jako muž a přesto jsem žena (mám prsa a vagínu, co s tím? Chci dělat kariéru, ale mám mateřský pud (dělohu), co s tím?

0 0
možnosti
ZJ

Franta z hor

31. 1. 2010 10:31
Hlavně že v tom máte jasno, za všechno můžou muži...

Kvok.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.