Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper2

15. 8. 2008 15:11
Ve Švajcu si neomarxistické femistky ani ne....

A co feministky a další navazující neomarxistická veteš frankfurtské školy ? Nic moc , že ... Kdybyste ve Suissé/Schweizu začala na ulici hlásat ty své teorie, možná by curyšská ZOO byla obohacena o jeden zajímavý exemplář.

Mimochodem oblast Jury není ouplně echt Švýcarsko, dokonce před pár lety tam byla silná iredenta, chtěli se připojit k Francii. Lidé z Jury mají pověst divných patronů , stejně jako Vališáci (Wallis).

Graubunden, a střední Šv.. kolem Einsiedelnu, anebo Engadin, to je echt Švajc. Jenže kam na Vás s barokem a rurální idylou. Vy holt radši toho....ehm, Šagala

0 0
možnosti

Gmur

15. 8. 2008 14:50
Zaha Hadid

se jmenuje spravne, jinak dobry. V BAsileji je toho daleko vic.

0 0
možnosti

Vikina

4. 7. 2008 1:04
Takže až se vydám do Schweizu,

už vím, že si mám nalakovat vzorně nehty (u nohou taky?), nejspíš oholit v podpaží a zřejmě i prsa, teda v mém případě hruď (neodvažuji se myslet na další možná místa). Teda Vaše ženské starosti bych fakt chtěl mít.

0 0
možnosti

lunak

3. 7. 2008 19:08
Od autorky vašeho formátu

bych očekával trochu více. Co třeba dojem z místních lidí? Jak jste vnímala "těžkopádnou" skutečnou demokracii, kdy prakticky každé 2 měsíce se vyhlašují referenda? Ten zveřejněný popis se totiž stejně snadno hodí pro kterékoli město z podhůří Alp...(Švýcarsko, Německo, Rakousko, Itálie, Francie...)

0 0
možnosti

Gmur

15. 8. 2008 14:52
Re: Od autorky vašeho formátu

proc myslite , ze je svycarska demokracie tezkopadna? To jako ta referenda? Referenda jsou velka svycarska plus!

0 0
možnosti

erben3

3. 7. 2008 12:21
.

Hezké. R^ V srpnu se tam chystáme s kamarádem na kolech. Do hor, tak se těším jak malé dítě. :-)

0 0
možnosti

Mauer

3. 7. 2008 10:06
Dunaj

jsem v Basileji neviděla, plavala jsem tam v Rýnu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 380
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2104x
Spisovatelka, publicistka, překladatelka na volné noze, původně bioložka, v současnosti přírodní zahradnice a ekoložka, www.hauserova.cz. Jako editorka jsem vymyslela a dala dohromady Encyklopedii soběstačnosti 1-3 a totéž jsem v letech 2014-2021 dělala s edicí brožurek Klíč k soběstačnosti, viz e-shop na www.permakulturacs.cz. Radím s plánováním a osazováním nízkoúdržbových přírodních zahrádek, viz www.prirodni-zahradky.cz. Mé minikurzy přírodního zahradničení najdete na www.naucmese.cz.

Pokud byste chtěli dostávat můj měsíční permakulturně-ekologický zpravodaj Permatruhlík, nebo pokud byste mi chtěli cokoli sdělit, pište na evahauserova@gmail.com.